Horta - Azorene

ENDELIG…..i land!! De siste syv døgnene har bestått av stiv kuling og høye bølger med påfølgende blåmerker etter at vi har blitt kastet rundt i denne vaskemaskinen vår. Som seg hør og bør i en vaskemaskin er alt også vått og idag jobbes det med å få fart på varmeapparatet slik at vi kan tørke inventar og alt annet. Da vi ankom Horta igår formiddag ble vi mottatt av den norske armadaen som stod på brygga og blåste i hornet og sang bursdagssangen for Andrea - veldig, veldig hyggelig! Etter at alle hadde tatt seg en etterlengtet og velfortjent dusj sjanglet vi (det tok litt tid før vi merket at bakken stod stille…) iland og spiste en bedre middag på den kuleste restauranten. Vi fikk servert alle maten rå og vi stekte den selv på varme stenplater, litt annerledes. Idag er den store rydde, vaske og tørke dagen og vi er heldig med været for solen skinner og tøyet tørker fort ute. Ellers er det ikke så mye som minner om sommer her; jeansen og genser og jakken er på. En stor takk til Henriette, Andrea og Gabriel for deres innsats, sinnsro og tapperhet på havet! Vi takker også for alle kommentarer og meldinger underveis:)

7 kommentarer til “Horta - Azorene”


 1. 1 modern og fadern

  Hallo alle sammen! Det er godt å høre at dere har fast grunn under føttene,Andrea gratuleres med dagen igjen ifall hun ikke har fått SMSèn
  på dagen sin. Gave er satt inn på hennes konto.
  Ha det bra og god tur videre. Lykke til!

 2. 2 Kjell

  Endelig, godt å høre fra dere bra vi hadde Emblems rapporter å holde oss til.
  Skjønner at det har væt en tøff tur for alle har fulgt med på yr.no

  Hilsen
  Kjell og Ingrid

 3. 3 Benedicte

  Hei!

  Dere er heltene over alle helter! Grattis med Atlanterhavskryss nr.2!!

  Og nok en gang GRATTIS til vår store og ikke minst sterke helt, Andrea!

  Glad i dere!

  Klemmer fra Thorenfeltene:-)

 4. 4 Tone og Roar

  Hei alle sammen, godt å ha fast grunn å stå på, la ungene få alt de peker på, de har vært kjempe flinke som har “stått han av”.
  Koz der på land så snakkes vi senere.

  ina ch.,tona og roar

  meldingen ble sendt på mail, usikker på om den kom frem.

  Hi, Sinbad !

  Står til, fått noen timer for deg selv, hundevakta gir nok av tid til ettertanke og
  hodet er vel fylt opp av intrykk, spenning og opplevelser.
  Håper alt står bra til og ingen pirater i havsnød, vi har vært noen dager på fjellet med knallvær og snødekte vidder rett i fleisen, det er rolig i fjellet på denne tiden, nesten som der ute på stor havet.
  Det går fort mot juni og sommer, flere helger er alt dekket opp med utdrikkningslag (Tones fetter), fisketurer og transport av den gammle garde.
  Tone fyller år og får helaften i Oslo city med “Mamma mia” på nyrestaurert folketeater, middag og hotel følger med, også blir det BÅT for alle penga, gi lyd når dere stevner inn Oslofjorden så får vi se om det blir bøljetreff.

  Hilser fra alle her.
  Kaptein kork !

 5. 5 Benedicte

  HEI

  Og vi gratulerer igjen! Denne gangen den tøffeste,sterkeste og raskeste 6 åringen i verden. Håper du får en kjempefin dag. Kanskje Nutella på brødskiva, også?

  Glad i deg, lille venn.

  Mange klemmer fra Thorenfeldtene.

 6. 6 Barnholdts

  HIPP HURRA for Gabriel som har bursdag 6.juni. Håper du får en flott feiring. Vi er veldig glad i deg og veldig stolte av deg. Du er jo rene Kaptein Sabeltann.

  Stoooore klemmer fra Sebastian, Rikke, onkel Jarle og tante Eva.

 7. 7 Kjell

  masse gratulasjoner til Gabriel den store sjøfarer.

  hilsen
  Bestefar

Skriv en kommentar