10. juni Azorene

Vi har allerede vært her i 9 dager og rukket å se det meste av øya. Søndag leide vi bil og suste rundt på denne frodige vulkanøya. Det er en fantastisk vegetasjon og to store vulkaner med siste utbrudd på vestsiden av øya for 50 år siden. Landskapet rundt denne vulkanen så mer eller mindre ut som et månelandskap med svart sand og sprekker i jorda. Vi besøkte også det hypermoderne museet hvor vi så en tredimensjonal film om Azorenes tilblivelse. Ellers har vi prøvd å tørke båt og seilerdresser, vi har vasket og bunkret nok engang men nå for siste havseilas og vi gleder oss til å komme til fastlandet og kun gjøre dagsseilaser. Igår spiste vi avskjedsmiddag med Emblem og Mango og det er siste gang (på en god stund) vi ser våre kjære venner i Emblem for her skilles våre veier da de seiler Irland og vi seiler England. Seilasen starter imorgen tidlig og vi regner med at vi bruker ca 10 dager men det er ikke godt å si helt sikkert, vi seiler ifølge med flere norske og danske båter:) Følg oss underveis og send oss veldig gjerne e-post på mailasail - dagen blir ikke helt den samme uten!

Bilder kommer senere grunnet særdeles tregt nettverk;)

3 kommentarer til “10. juni Azorene”


 1. 1 modern og fadern

  Kjære allesammen! Vi ønsker dere en fin tur på
  den siste havseillasen. Det skal bli godt å få
  dere tilbake på fastlandet igjen.Det var flåtte
  bilder dere sendte til oss,og vi har sett
  på dem mange ganger.Sommeren har kommet men det
  kunne gjerne vert noe varmere både i luften og i vannet,så vi har ikke badet ennå.
  Ha det bra,vh fra Oslo og Norge

 2. 2 Kjell

  Lykke til på havseilasen vår modige seilere.

  Kjell og Ingrid
  Glad i dere

 3. 3 Tone og Roar

  roar har badet……, god tur atter en gang!!!!

Skriv en kommentar