Mot England

Vi er nå på siste døgnet og kan bare konkludere med at dette har vært en utrolig bra seilas. Vi var vel forberedt på at dette kunne bli en tøff seilas med mye vær men det har vært fantastisk bra vær. Vinden har roet seg og vi motorseiler i , det kommer mer vind utover dagen hvis ikke så motorseiler vi kanskje frem til mål. Alt er vel ombord og barna er i full gang med planlegging av hva som skal gjøres når de kommer i land og ikke minst hva de trenger av klær og annet…. Gabriel skal ha nattevakt (sammen med John/AC) i natt og gleder seg stort, det er en spesiell følelse å se land etter mange dager på havet og det vil han være med på nå!
I dag har vi spist pizza til frokost, eller det vil si alle untatt meg, jeg lagde pasta i stedet, Henriette griner seg gjennom litt ny-norsk gramtikk, Gabriel tegner, Mammma har vakt og Pappa sover. Vi gleder oss alle til å komme frem, da skal Henriette`ene lage en sjokoladekake, spise is og vi skal alle ut på en “liten” shopping-tur :D Henriette har en handleliste på bukser, topper, vesker, sko, jakker, neglelakk, sminke og kanskje noen smykker. Hva hun får og hva hun trenger er ikke mamma helt sikker på, det gjenstår bare å se. Min handleliste er liten i forhold til Henriette sin; jeg trenger noen bukser og kansje noen jakker og GODIS!!!:D Jeg håper de har de himmelske Bublizz’ ene, vi fant nemlig Bublizz i Horta, vi skulle kjøpe noen pakker for og ha på overfarten men det var heligdag og alt var stengt da vi dro så vi fikk ikke kjøpt noe. Heidi og jeg kjøpte noen men de varte på en måte ikke til turen desverre:P Hilsen Henriette og Andrea

1 kommentar til “Mot England”


  1. 1 ninaballerina

    ÅHHHHHH-nå kommer dere hjem snart…..det skal bli helt KNAll…..!!!!!Jeg gjør nok et tappert forsøk på å sende dere en liten hilsen-har mistet regninga< på hvor mange ganger det jeg har skrevet bare blir borte på havet,i vinden,i atmosfæren,stratosfæren….ja,dere skjønner. Vi gleder oss iallefall stort,og gutta har allerede lagt seg i telt på brygga! hehe….jeg feirer vel overstått eksamen med en bønsj med nattevakter-og til uka drar vi en tur til HOVE-alt for musikken. Lykke til videre og klemmer til dere-ship OHOY! Nina(som nå skal holde seg våken 4timer til på vakt-og skal gå igjennom alle bildene deres i reprise)

Skriv en kommentar