23. juni Dartmouth

Vi seilte fra Falmouth søndag morgen og hadde bestemt oss for å seile til Torquay men for å komme litt tidligere til havn den kvelden  seilte vi inn til Dartmouth isteden, en beslutning vi ikke angret på:) Her har vi vært i to dager og det er en fantastisk koselig by med mange trange smug og gamle hus, god hjemmelagd is og god øl. Vi har virkelig kost oss her men må nå videre for vi skal jo hjem i løpet av et par uker… Idag har vi hatt en rolig start på dagen og skal seile ca 140 nm til Brigthon hvor vi regner med å være fremme i morgen formiddag. Derfra har vi tenkt til å ta toget til London for å vise barna storbyen og kose oss med en overnatting på hotell. Jentene har skrevet handlelister og er vel forberedt til litt shopping, Gabriel gleder seg til lekebutikken - vi skal også være turister og se det som er morsomt å få med seg i London av turistattraksjoner.

pause på kirketrappaHr PolitiIkke helt fornøyd…Familien på byturJentene ble invitert til London:)Barolo-Henriette og AndreaEt fyrStoreblinkHuset til Hans og GretheKoselig innseilingkoselig gateen liten havntrange gaterkoselig…Gabriel er slitenLunsjpause

3 kommentarer til “23. juni Dartmouth”


 1. 1 Petter K

  Hei og velkommen til mer hjemlige farvann. Godt å se at dere har kommet dere over de store hav på den måten dere har gjort. Imponerende for en som kun har vært skipper på 10-12 fot i Mossesundet:) Ha en hyggelig tur til London. Et lite tips der er kanskje å legge noe under et av sengebeina så det blir litt “sjøgang”. Skal hilse fra fatter’n som stadig spør om hvor dere befinner dere.

 2. 2 Tone og Roar

  Hei alle sammmen !

  Håper London turen var en hyggelig variasjon etter mange dager på åpent hav, vi koser oss i stekende sol bak i vår “have”, alle har reist og her er lite innsyn så litt “nud” kan man jo tilate seg.
  Feriemodus nærmer seg og vi ser for oss late dager ved sjø og fjell.
  Ina og svigermor er på sydentur til middelhavet, ser ut til at det blir varmere her hjemme, båten er lagt ut på “finn”, vi får se om det blir no respons.
  Ingen nøtte problemer her så vi venter til rett over 50, vi kan jo dra begge to så får vi sikkert rabatt !!

  Remember “Killer nigth” på Klubben i son : the king is gone !

 3. 3 modern og fadern

  Hallo alle sammen!Vi ønsker fortsatt god tur og ser frem til å se dere igjen. Vaffelpressa
  står klar. STOR KLEM TIL ALLE.

Skriv en kommentar