3. juli Oostmahorn - Nederland

Vi seilte fra Breskens i strålende vær og så fort vi kom rundt odden fikk vi vinden og bølgene midt imot - ikke overraskende. Det vi oppdaget da er at vi er blitt overfølsomme for motvind og bankesjø så vi bestemte oss for å gå inn i kanalen istendefor og seile direkte til Den Helder. Det har resultert i ett par rolige dager og idag seiler vi videre herfra til Brunsbuttel og seiler igjennom Kielerkanalen imorgen. Vi nærmer oss Oslo med stormskritt……….

Amor Fati gjengen


invadert av fugler…tåka kommer sigendespøkelsesskip i Engelske kanalenlitt annerledes båt:)kaptein på nattevakt med de store gutta…det graves stadig i kanalen i NederlandEn bro i den Nederlanske kanalenkoselig eiendom langs kanalen

3 kommentarer til “3. juli Oostmahorn - Nederland”


 1. 1 modern og fadern

  Ja nå gleder vi oss. La oss få beskjed dagen før dere kommer. Må få satt igang vaffelpressa
  God seilas videre, vi venter. Stor klem til alle.

 2. 2 Tone og Roar

  Hei alle sammen !

  Dette går jo med turbofart, litt hjemmlengsel ligger vel i luften.
  Vi har hatt noen fantastiske dager på fjorden, 5-6 timer utpå, langt utenfor alfarvei med flatt hav og super badetempratur,varmest gjenomsnittstempratur siden sommeren i 82, den husker dere sikkert, en arbeidsuke ligger forran oss nå også er det atter noen uker med late dager.
  Ina måtte reise til Kreta med svigermor som straff for en ukontrolert hjemme alene fest, 21 “valper” i stua til far får konsekvenser !, gled dere !!
  Gleder oss til å se dere igjen !
  NB! Tone kunne tenke seg å “prøveseile”, vi starter med en mast bak huset så får vi se !!

  Tone,Roar og Ina Ch.

 3. 3 Bjørn-Åge og Elisabeth

  Lykke til videre på ferden mot Norge.
  Det er godt å være hjemme igjen.
  Masse klemmer fra Elisabeth og Bjørn-Åge

Skriv en kommentar