7. juli Strømstad og nesten ved veis ende…

Eventyrerne…Vi klappet til kai i Strømstad igår tidlig og Karianne (Andreas bestevenninne) har mønstret på for siste delen av turen. Hun hadde med seg norske grillpølser og lomper som er Andreras favoritt så igår ble det skikkelig gourmet;) Vi kommer til å stoppe ett par steder for å treffe venner på vei hjem og regner med å legge til på Malmøya lørdag ettermiddag.

I have a dream… og vi er så og si ved veis ende for vår store tur. Det er helt utrolig hvor fort ett år har gått - minnene kommer til å vare leeenge. Vi takker alle som har fulgt oss på turen og for alle kommentarer og eposter og deltagelse underveis. Vi har satt utrolig stor pris på at så mange har fulgt oss og vi kommer til å savne meldingene deres:)

“Hvert øyeblikk på veien er et møte. De var liksom lysende, de dagene jeg virkelig har følt at jeg er på leting etter skatten, de var lysende fordi jeg kjente at hver time var en del av drømmen om å finne det jeg søker. Og underveis har jeg sett ting som jeg aldri ville ha sett om jeg ikke hadde vært modig nok til å lete etter det som virket umulig å finne.”

Alkymisten - Paulo Coelho

VI TAKKER FOR OSS PÅ DENNE SIDEN OG GLEDER OSS VELDIG TIL Å SE DERE ALLE IGJEN VELDIG, VELDIG SNART!

Første badet etter Bermuda i dansk farvannBroen mellom Fyn SjællandDer går det unna…tordenvær på vei?Kul bro

10 kommentarer til “7. juli Strømstad og nesten ved veis ende…”


 1. 1 Tone og Roar

  Velkommen hjem skal dere være og tusen takk for at vi fikk være med på turen, vi sees nok snart !!! ( “snakker vi dinner” ?!!! )

  Ina Ch.,Tone og Roar

 2. 2 Mette-Lise og Runar

  God tur hjem, vi gleder oss til å få dere i nabolaget igjen. Håper den nye “dekksjenta” hører på kapteinen og ikke spyr ned hele båten. Vi sees lørdag.

  Mette-Lise og Runar

 3. 3 Mango

  Velkommen til Norge. Takk for de fine dagene vi har hatt sammen med dere på turen. Vi har storkost oss sammen med dere.
  Vi i Mango ligger i Kr.sand og nyter sommeren på en øy. Utrolig herlig å kunne dumpe ankeret og legge trossa rundt en bolt på svaberget. Merkelig å ikke bli tatt imot av en Rastafari som skal selge brød og Diesel til en god overpris.
  Sees forhåpentlig vis senere i sommer. Lykke til med husjakt
  Hilsen
  Mango

 4. 4 Lene- Las Primas

  Hei,
  dere må nyte de siste dagene på tur og gleden av å komme hjem, til forhåpentligvis stor velkomst komitee :-) . Vet ikke om dere har fått med dere at Las Primas ligger på verft i Skotland og at vi har måtte reise hjem med fly??? turen fikk en litt uventet avslutning for oss. Skulle gjerne ha vært der og tatt dere imot på lørdag, men har dessverre andre planer. Men iom at vi nå alle sammen er på plass i hovedstaden burde det jo være mulig og treffes om ikke lenge.

  Lene

 5. 5 Rune Eidskrem

  Utrolig gøy at dere er så nærme etter en så lang tur:).

 6. 6 Erik

  Hei på dere! Forstår at det er kjekt å være i hjemmelige farvann igjen! har vært flott å følge med dere på bloggen! Vi har også opplevd masse, så dette har vært et fantastisk år! Er nå i Drøbak på sommerjobb, kanskje vi sees….?

  Masse hilsner fra Eli & Erik.

 7. 7 onkel kjell

  Velkommen hjem til gamlelandet.Vi har fulgt dere gjemmom daglige oppslag på amor fati og sammtidig konsultert atlas kartene gjennom det siste året. Har fått siste info fra modern om gårsdagens møte i son.

  hjertelige hilsener fra kjell og christin

 8. 8 Vibecke

  Så moro å følge dere rundt på tur. Kjenner dere ikke, men makan til en flott gjeng å lese om. Tenker det er godt for tante Eva og alle de andre nærmeste å ha dere i Norge igjen. Takk for fine historier og bilder. H Vibecke ( venninne av tante Eva)

 9. 9 Hilde

  Gratulerer med hjemkomst og et herlig seileraar. Vi oensker dere en fortsatt god sommer og haaper mange gode minner hjelper paa slik at lengselen ut igjen ikke blir saa stor. Hilsen Reidun & Finn

 10. 10 Inger og Arne-Jøran

  Velkommen hjem, og beklager at vi ikke passet på at varmen og sola skinte bare for dere!! Vi gleder oss til en nærmere prat og høre mer fra hvordan det “egentlig” var. Jammen har året gått fort og det er en trøst for oss som snart sender begge barna langt avgårde for en laaaang stund. Vi stiller oss gjerne i køen for de som vil be dere på middag !

Skriv en kommentar