14. juni (forts.), New York

Idag har vi rukket å ta en tur opp i toppen av Empire State Building. Dessverre har det vært en del overskyet mens vi har vært i denne byen, så utsikten kunne nok vært enda bedre på en solskinnsdag, men nå kunne vi ikke utsette dette besøket lenger!

Vi tok heis opp til 102 etasje, og fikk dotter i ørene under ferden. King Kong var fortsatt til stede, ikke ute i spiret, men han lot seg avfotografere i 80. etasje… New York er en fantastisk by, som har noe å tilby enhver.  Det bor i dag ca 8 millioner på Manhattan, en halvøy som nederlenderne kjøpte i 1646 av indianerne som bodde her for ca 24 $ !!!

Nå sitter vi på JFK og venter på flyet hjem, så her avsluttes våre tilstandsrapporter for denne gang. Båten vår med det nye mannskapet kan følges på seiltur.no/ElMario (Ivar og…) Det har vært mye takking på bloggen i det siste, og vi er utrolig takknemlige for at vi la ut på denne reisen. Vi er heldige med arbeidsgiverne våre som var velvillige til å gi oss permisjon i ett år. Vi er også heldige som har så mange som har fulgt oss på blogg og via mail, og “heiet” oss fremover.  Takk for følget :)

Gøy å hilse på King Kong… Manhattan sett fra oven Flat Iron Building The Chrystler Building 5 th Avenue med Central Park til venstre

2 kommentarer til “14. juni (forts.), New York”


Skriv en kommentar