16 Juli Inverness

Posisjon 57:29.124N 4:14.928W

Thomas dro hjem i dag

Nok en gang vinket vi farvel til Thomas, denne gangen på togstasjonen her i Inverness. Han flyr hjem fra Edinburg i kveld. Susanne og jeg drar over til Skagen søndag morgen.
Turen gjennom Caledonian kanalen ble vel ikke helt som forventet. Regn, regn, regn og sur vind gjorde det hele til en tålmodighetsprøve. Vi overnattet rett øst for Loch Ness, ved Fort Augustus. Vi ble vel ikke helt imponert over pub’ene der som hadde mer preg av veikro/chips-sjapper enn de idylliske messing/sort bengalakk-pregede etablissementer vi er blitt så vant til på de britiske øyer. Været la nok oss en demper på stemningen. Nå har vi frosset siden vi kom til Dublin, bortsett fra et par dager med fint vær. Vi spurte en local om det alltid var slik sur vind og mye regn her, og han repliserte; This is a Scottish heatwave my friend…..
Vi har ruslet litt rundt i Inverness i dag og spiste lunsj på en virkelig flott og koselig pub/restaurant som lå like nedenfor Inverness Castle (som ikke er så veldig spesiellt)Jeg spiste Haggis, nasjonalretten her i Skotland. Ellers er det ikke mye å melde annet enn at vi misunner dere været hjemme i Norge/Sverige.
Vi ligger i en marina rett innenfor de siste sjøslusene. Vi regner med å flytte oss til en marina på utsiden i morgen slik at vi ikke blir heftet med ventetid når vi drar ut i nordsjøen.
Ut fra Escape

DSC_0903.JPG

DSC_0909.JPG

DSC_0920.JPG

DSC_0930.JPG

DSC_0944.JPG

DSC_0945.JPG

1 kommentar til “16 Juli Inverness”


Skriv en kommentar