20 Juli Nordsjoen Dag 2

Posisjon 57:30.336N 7:35.345E

Vi nærmer oss Skagen

I dag har vi vært bare 30nm fra Norge, men vi har ingen hast med å komme hjem. Vi skal jo først til Skagen, deretter svenskekysten før gamlelandet står på planen.
Det første døgnet ut fra Inverness krydde det av oljeinnstallasjoner. Vi passerte både det britiske Buzzer-feltet og Forties. Delfinene holdt oss med selskap døgnet rundt, men nå er det stille fra de. Temperaturen har også økt merkbart siden vi forlot britisk sektor. I natt holdt det med to lag super overdel, flees, superlongs og seilbukse samt lue. Jeg droppet seiljakka……

Vi forbereder oss nå til landgang i morgen en gang. Champisen er lagt på kjøl. Det blir første gang Escape krysser sitt spor på denne turen, ser vi bort fra cruisingen opp og ned mellom øyene i karibien.
Vi har hatt super seilvind i 12 timer mellom 0200 i natt og i dag 1400. Etter det er det igjen motor og storseil i 3sm vind. Det skal ta seg opp litt inn mot Skagen, men vi har fylt på et par kanner med diesel for sikkerhets skyld.
Akkurat nå titter solen frem også, så det ser ut til å bli en tørr ettermiddag/kveld. I natt regnet det i flere timer.
Vi gleder oss til å se igjen venner og kjente.
Martin og Thomas; dere vet vi mottar mail på havet ????? Hva skjer der hjemme da ?
Ut fra Escape

3 kommentarer til “20 Juli Nordsjoen Dag 2”


Skriv en kommentar