21 Juli Skagen

Posisjon 57:43.074N 10:35.187E

Escape krysser sitt spor

Vi er igjen i Skagen, over ett år siden vi startet vår langtur. Det betyr at vi nå er inne i avslutningsfasen av vår tur. Siste døgnet på havet var igjen preget av varierende vindforhold. Vi hadde super vind i ca. 12 timer før motoren måtte i gang igjen. Så kunne etter noen timer igjen sette seil, og de stod oppe til vi passerte nordmerket utenfor Skagen. Da tok vi ned seilene og kjørte motor med vinden rett i mot den siste timen inn.
Vel inne ventet Hex og hjalp oss på plass, etterhvert med baugen inn mot veien, slik vi liker å ligge her i Skagen.
Det ble champis og champis. Anniken kom med blomster og ballonger. Stor gjensynsglede. Like etter at vi hadde lagt oss til ringte jammen meg Eskil Kjetil. De var på biltur i området, og like etterpå hadde vi besøk av Eskil, Ance og Justine ombord. For en tilfeldighet. De var akkurat på vei ut av Skagen, og ringte vel bare på lykke og fromme.
Etter en dusj dro vi på land og spiste pizza. I dag skal vi handle litt, gå på Brøndums, og i morgen drar vi over til Marstrand.
Ut fra Escape (fremdeles via satelittelefon)

4 kommentarer til “21 Juli Skagen”


Skriv en kommentar