Fra St. Hanshaugen i 12 grader og regn til Sollèr i sol og 25.

26. mai møttes VPV (Veteran Pilsens Venner) til “sommermøte” på  St. Hanshaugen. Som vanlig veldig hyggelig å møte vennene i VPV, men været var ikke akkurat sommerlig. Regn og + 12. Vi lot oss like vel friste av pils og god mat i hyggelig samvær. Se foto.Det ble en brå overgang da jeg landet på Palma dagen etter i + 25. Lørdag måtte jeg sette opp biminièn for å få litt skygge. Jeg regnet med late dager en ukes tid før 1. styrmann (Torunn) kommer nedover til Port de Sollèr hvor GOFFY nå ligger.Jeg har fått meg spansk simkort. De som ønsker å ta kontakt enten på SMS eller ringe, kan bruke tlf. nr. 0034 634275217. Kommentarer til bloggen er også velkommen. pict0042.JPG pict0040.JPGdsc_0002.JPG

3 kommentarer til “Fra St. Hanshaugen i 12 grader og regn til Sollèr i sol og 25.”


Skriv en kommentar