Mahon og Cala Canutells

Etter et par døgn i Cala Fornells seilte vi sørover østkysten av Menorca. 40-50 meter høye klipper avbrutt av enkelte bukter med hvite hus og hvite sandstrender. På veien sørover var vi så vidt innom hovedstaden på Menorca, Mahon. Helt sørøst dreide vi igjen vestover og tok peiling på en bukt som så innbydende ut, Cala Canutells. Vi seilte inn mellom høye klippevegger og innenfor åpenbarte det seg en bukt med hvite hus, sandstrender og grøntområder. Etter å ha lagt oss trykt i en bøye ble det en fottur i nærområdet før en bedre middag i land.Hele dagen hadde vi sol, fin seilvind og 25-28 grader. Under veis “la vi bi” og badet nakne i et krystallklart vann. Vi var enige om at vi neppe noe annet sted hadde sett slikt blågrønt, krystallklart vann. I morgen går turen tilbake til østkysten av Mallorca.                                          Typiske Menorca sett fra sjøsiden.                                                                                                 dsc_0001.JPGCala Canutellsdsc_0007.JPGdsc_0009.JPG

0 kommentarer til “Mahon og Cala Canutells”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar