Fra Puerto Petro til Puerto Colom

Etter 2 flotte døgn i Puerto Petro med bading, trimturer, god mat og drikke (to superkokker tryller frem de lekreste retter, se bilde), gikk vi i dag morges nordover til Puerto Colom, hvor GOFFY i skrivende stund ligger på svai, mens vi sitter på en bar med WiFi og koser oss.  Hvor lenge vi blir liggende her vet vi ikke, men seilturen går antagelig nordover langs kysten enten i morgen eller, ja når vi får lyst……………

Samarbeiet mellom jungmann Øyvinn og skipperen går over all forventning. Han jobber hardt for å kunne avansere til lettmatros, men det han ikke vet er at jeg har tenkt å hoppe over denne graden og gå direkte til matrdsc_0036.JPGos. Han får beskjed  om avansementet over en flaske sjampagne i kveld. Raskere karriere til sjøss har jeg aldri hørt om før, men han har jo flere års fartstid til sjøs som guttunge……………..

Middagen i dag besto av følg.: Innbakt indrefilèt av sibirsk hjort, surret i urtesmør fra sørafrika tilsatt pepperrotsaus fra de andalusiske stepper. Tilbehør var nykokte, franske chatau poteter, plukket av kvinner fra sydkaukasus og salat kreert av jungmann Øivinn. Salaten besto av utsøkte ingredienser dyrket økologisk og innført fra Kaukasus. Se forøvrig foto av to glade kokker, retten og Øivinn som tok dagens 45 bad. 

dsc_0027.JPG

dsc_0029.JPG

dsc_0030.JPG

dsc_0032.JPG

2 kommentarer til “Fra Puerto Petro til Puerto Colom”


Skriv en kommentar