Puerto Cristo

Etter en deilig seilas fra Puerto Colom ankom vi Puerto Cristo ved 14-tiden. Det første vi så var det norske flagget på en seilbåt. Hyggelig par fra Kristiansand som hadde sin båt i Middelhavet på 5. året.

Etter en handletur (mat og drikke) ble Øivinn avlevert hos vår felles frisør fra Argentina, hvor han ble kvitt noen av sine lyse lokker. Deretter var det igjen kokken som måtte stupe ned i byssa for å forberede en ny gourmet middag. Fisk i dag. Ikke spør hvilken type fsk det ble, men den så ganske god ut der den koste seg i panna i sprutende Mantequilla. Samtidig som måltidet ble forberedt lå Tones kokebok oppslått på FISK og teksten fra en kjent sang om “Kokkens liv “l jomet opp fra byssa:

 ”Ja, sjøen vasker og skuta ruller,

 mens kokken ensom i byssa stuller,

 i kokkens fattige leilighet,

no`n blomster har jeg nå aldri sett”.

dsc_0037.JPG

dsc_0038.JPG

Ferdig produkt ble svøpt i frukt og grønnsaker:

dsc_0049.JPG

I kveld er det fest på plassen like ovenfor havna. Musikken sørger for at det dunker i hele båten. De pleier holde på til kl. 0500 sier havnesjefen. Vi kan like godt bli med på festen, for noe søvn blir det ikke når spanjolene fester. …………..

I morgen går turen videre nordover.

2 kommentarer til “Puerto Cristo”


Skriv en kommentar