G/B Lille Goffy

Det er mange som har sendt bekymringsmeldinger vedr. tilstanden til Lille Goffy. Jeg kan berolige alle med at den er blid igjen etter å ha blitt vasket med ferskvann og tørket i sola. Den ligger på svai foran baugen på GOFFY og koser seg i sola. Jeg forstår Lille Goffy som satte ned pontongen og sa at nok er nok, når det sto på som verst natt til søndag. Det var ikke nok at han skule passe på seg selv, men den skulle også passe på årene og påhengsmotoren som var festet akter. Til slutt slapp den taket samtidig som den snudde seg opp ned og forsvant i mørket med et smell. Etter å ha tørnet med vinstryke på 18 m/s og store dønninger, fikk vi øye på ham i lyset fra 1000 meteren. Øyvinn hang over rekka akterut, fikk tak i Lille Goffy, dro den inn mot hekken med sine kjempekrefter, fikk surret den slik at vi kunne fortsette sørover med Lille Goffy med bunnen opp og påhengsmotoren opp ned under vannet.

Etter at Lille Goffy ble stelt og tørket på søndag, var det påhengsmotorens tur. Honda 2,3 HK skal kunne tåle en tur under vann. Vi tømte motoren og forgasseren for bensin og vann, lot den soltørke, godnakket med den, monterte delene, fyllte bensin, sjekket olje, krysset fingrene og dro i startsnora og………………motoren startet på andre trekk. Fantastisk Honda 2,3 HK. Den henger nå på rekka nysmurt, blank og skinnende og koser seg og venter bare på neste tur med Lille Goffy. Som dere skjønner  “alt ordner seg for snille gutter.”

  

3 kommentarer til “G/B Lille Goffy”


Skriv en kommentar