Cartagena 2012

Cartagena. (37-35- 98 N – 00-59-1 W)

Endelig har våren kommet også til Cartagena. Torunn og jeg kom ned til «GOFFY» lørdag kveld 24.3.12 for å starte på hjemturen.

I løpet av vinteren har vi tilbragt noen langweekender om bord. Det har alltid vært hyggelig å komme ned i havna igjen hvor vi møter hyggelige seilere fra alle nasjoner. Mange overvintrer i båten. På denne måten blir det et flott sosialt samhold blant seilerne her. Her arrangeres spanskkurs og hver onsdag er det felles grilling på kaia.

Da vi kom til Cartagena sist høst ble vi raskt kjent med hyggelige Torill og Harald om bord i S/Y Konstanse som har seilt hele veien fra Bø i Vesterålen. De har ligger i havna siden i høst, og begynner seilingen hjem like etter oss. Torill og Harald har i løpet av vinteren servert både bakalao  (utrolig god norsk) og fårikål (nydelig) til oss.De seiler S/Y Konstanse som er en colin Archerskøyte, bygget ved Randesund verft i Kristiansand i 1984. Se http://konstanse-k.blogspot.com.es/. Vi kan absolutt anbefale Cartagena til de som har tenkt å ha båten i området om vinteren.I dag har vi igjen vasket båten etter at det i løpet av de siste 14 dagene har kommet enkelte regnskur med påfølgende brunt sandstøv fra Afrika.Vær og vind vil avgjøre når vi starter seilasen. Nå er vi i hvert fall klare og gleder oss til å kaste loss.dsc_0064.JPG dsc_0074.JPGdsc_0065.JPG         Fra grillfest på kai i Cartagena.dsc_0091.JPG       Bakalao ombord hos Torill og Harald i S/Y Konstanse 

5 kommentarer til “Cartagena 2012”


Skriv en kommentar