Fremdeles Cartagena

Vi gjorde klart for å gå sørover fredag morgen. Værmelding var fin med passe vind fra N/Ø og sol. Vi kastet loss kl. 0720. Vi hadde ikke gått langt før vi merket vibrasjon i båten etter hvert som vi kom oppover i turtall. Over  2500 omdr.  sluret giret, noe som tydet på at det var et eller annet i propellen. Vi ringte opp Harald (som var maskinsjef tidligere) på S/Y Konstanse for å få råd. Han anbefalte å sjekke propellen før vi skulle gå videre. Vi tørnet og etter hvert la vi til kai i Cartagena igjen. Harald hadde bestilt dykker. Da dykkeren kom opp fortalte han at det ene bladet på propellen hadde fått et slag slik at dette antagelig var årsaken til vibrasjonen. Altså skiftning av propellen var neste steg.Men i dag har alle i Cartagena fri. Det samme er tilfelle lørdag og søndag…………… Kontoret i marinaen greidde imidlertid å få til en avtale med Club Nautico lørdag (i morgen) slik at vi får løftet båten opp. Vi håper å få skiftet til resevepropellen som jeg heldigvis hadde med meg om bord. Kanskje ordner det seg morgen…..  

2 kommentarer til “Fremdeles Cartagena”


Skriv en kommentar