Labuan Bajo

dump-100912-gili-air-076-gili-bodo.jpgSivilisasjonen paa Flores nordvestkyst dukket opp mellom takkede smaa oeyer som vi fort fant ut av maatte passeres langt om babord. Her var det ingen muligheter til snarveier og med masse mastre i det fjerne var det ikke vanskelig aa finne ankringsplassen. Dybdemaaleren fant ut aa gi oss dybde da vi skulle ankre noe vi var saerdeles glad for og ankret ble festet paa 5 meter og der laa vi.
Etter normale konversasjoner med de lokale salgsmenn med perler og suvernirer, en god svoemmetur og dertilhoerende duch gikk ferden inn til resorten inne paa stranden. Pegasus med Amanda og Jason, som vi tidligere har seilt sammen med, hadde oppdaget et par koselige plasser inne paa stranden og vi fulgte i deres fotspor. En kurositet er at familien paa Pegasus er filmet over lengre tid og foerste episode av programmet kommer paa P4 engelsk TV 13september kl 21.00, for de av dere som har tilgang til dette.
En herlig middag med rekecoctail og grillet tunfisk satte et flott punktum for dagen og koeya var inntatt allerede kl 21.

Balisk hilsner

S/Y HILDE

Reidun & Finn

Torsdag 2.september

2010 0800 Indonesisk tid

0 kommentarer til “Labuan Bajo”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar