Singapore - En spennende milepael

Vi ligger naa i Raffles Marina, paa Singapores soervestkyst og har det slett ikke saa verst. Forsmaken vi fikk av sivilisasjonen i Batam var bare en god forrett.026-batam-2.jpg Raffles Marina tar kaka av det vi hittil har ligget i siden vi forlot Norge. 058petter-siri.jpgHer er alt en kan oenske seg og det eneste som kan hoeres litt klaging over er varmen. Men da kommer Maskinisten ut med ei stor vifte ut i cocpit  og da blir tilogmed Bibliotekaren som sitter med sin Sudoko, fornoeyd og arkene i Sudokoboka toerker opp. Det ble ogsaa adjoe for denne gangen til BLUES som fortsatte opp til marina i Malaysia 046adjoe-blues.jpg.

 

 

 

 Foer vi kom helt til marinaen kunne vi ogsaa betrakte REC fra sjoesiden. Og for de av dere som ikke vet hva REC er, saa er det den norskeide solcellefabrikken.045rec.jpg

 

 

 

 

Vi har allerede vaert paa besoek hos venner som bor her nede 108gode-venner.jpgog vi har truffet venners venner over et utrolig godt krabbebord. Naar vi saa fikk servert faar i kaal ble ikke oeynene mette og det fikk vi litt svi for utover natta…men vi berget…

 

Og saa kom S/Y COCNAC 054cognac.jpg.

Marinaen blir nok et midlertidig hvilested for vaart kjaere hjem og innen vi forlater henne er det mye som skal gjoeres. Men det faar bli en annen dag.

 

Naa er det avslapping, litt trening, svoemming og hvile paa basengkanten. ….Helt riktig…Det harde seilerlivet er kun et minne…055-ro.jpg

 

 

 

 

Singaporehilsen

S/Y HILDE

Reidun & Finn

Fredag 15.oktober 

 

 

3 kommentarer til “Singapore - En spennende milepael”


Skriv en kommentar