Vi forlater Indonesia

026-batam-2.jpgNongsa Point Marina paa tuppen av Batam, oeya som ligger tvers over fra Singapore, tok imot oss med appne armer akkurat som resten av Indonesia har gjort. Forskjellen naa var bare at her var det ikke uthulte toemmerstokker eller bambushytter. De lokale kom fra moderne motorbaater og fra flotte leilighetskomplekser hvor vi fikk tilgang til svoemmebaseng og virkelig kosefasiliteter. Dette var utsjekkplassen fra Indonesia og vi trodde vi skulle kunne sjekke ut paa loerdag da vi ankom, men det var selvfoelgelig overoptimistisk. Vi fikk derfor et ekstra doegn i luksus…og ingen klagde027batam-verftene.jpg.

Mandag morgen forlot vi Indonesia og med vel beregnet medstreom bar det mot Singapore til tider i over 9 knop og Singapore Straith var unnagjort paa “no time” og vi var saerdeles heldig med trafikken. For de av dere som ikke har vaert her og for at dere skal skjoenne antall baater kan vi nevne at AIS systemet vaart gikk i “dass”. Det ble rett og slett for mange baater og ifolge en amerikansk baat vi traff var det mer enn 250 baater paa registret og da var hans fullt. Hva vaart stoppet paa vet vi ikke men at vi hadde naermere 500 baater i sysnsranden er aa ikke ta hart i, og da snakker vi baaaaaater paa masse hundre tusen tonn.  Ja for et syn…..028mange-var-de.jpg030-de-kom-paa-rekke.jpg035singapore-i-det-fjerne.jpg039det-tok-ikke-slutt.jpg

AIS hilsen

S/Y HILDE

Redun & Finn

Mandag 11.oktober

 

 

0 kommentarer til “Vi forlater Indonesia”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar