Pausen

img_6552.jpgJa, saa kom dagen….hvor manskapet moenstret av og forlot HILDE i Singapore under forvissning om at her ligger hun trygt og godt til hun igjen skal kose seg videre norvestover. Naar det blir er det bare tiden … som vil vise.057seila-skal-ned.jpg075pakker-ned.jpg077kalasjen-er-paa.jpg

 

 

 

Det er veldig rart aa vaere “landkrabber” igjen og ikke minst aa gaa rundt med saa mye klaer paa. Men, som med alt annet saa gaar det nok ikke saa lenge foer vi tror at det er saann det skal vaere. Men det er bare midlertidig, for seilturen er ikke ferdig og vi skal tilbake til seilerlivet og varmen.

Paa vei hjem til gamlelandet har vi besoekt vaare kjaere i Bristol og det var stooooort! Mormor/bestefar-ungene er helskjoenne  og vi storkoste oss.115aurora.jpg 127tommen-er-god.jpg111gladgutten.jpg123badedraktjenta.jpg

Sebastian og Aurora kunne vi ikke faa nok av men ogsaa de maate vi forlate etter en stund.128sebastian.jpg 

 

 

 

Det var ogsaa godt aa komme hjem til Solemskogen til Stine og Kristian.

Naa har arbeidslivet for fullt inntatt dagsorden selv om forsmaken kom mens vi var i Singapore og hverdagslivet …hva naa det er.. skal vel snart vaere her  men vi har ingen trang til aa lete etter det.

Vi vil takke alle dere som har fulgt oss og til dere som har sendt oss noen ord i ny og ne, igjen tusen takk og saa treffes vi nok om ikke lenge. 

Pausehilsen,

S/Y HILDE

Reidun & Finn

Singapore/Bristol/Oslo

061110

0 kommentarer til “Pausen”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar