21. April. 1. Påskedag

I dag er siste frist til å fjerne Katrina fra Oslo Motorbåtforening, og som avtalt er det Olav og meg som tar den jobben.
11:00 er vi om bord, og 11:25 summer motoren og vi kaster loss.

Vind er det ikke noe av, så det blir motor hele veien ned litt hjulpet av seil i noen partier. I det vi nærmer oss Steilene tar vi igjen en båt jeg drar kjensel på. Vi kjører inntil, jeg ser at båten heter Kaja, og jeg spør om de var sydover i 2009. De svarer ja, men ikke med dem, for de kjøpte båten i fjor høst. Men de skal bruke den på samme tur i 2011-2012. Jeg ønsker dem god tur og vi øker farten igjen.
Ute i Drøbaksundet er det litt vind, som vi drar nytte av i tillegg til motoren. Filtvet passeres 15:15 og med litt vind fra SØ, setter vi kurs mot Horten, der vi er ved fergeleiet 17:15. En time senere er vi ved kaia på Slagen.
Klokken 20 er vi i det Østre innløpet av Vrengen og vi er i Havn i Solnes Båtforening 21:07, og det blir 65 nm på ni og en halv time, 5,6 knop.

Båten i forgrunnen, Kaja på reden i Funchal på Madeira Oktober 2010

Båten nærmest er Kaja på Madeira 2009

0 kommentarer til “21. April. 1. Påskedag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar