17. Juli. Søndag

Jeg våkner 08:50 og må opp, og etterpå setter jeg meg og legger inn seilingstallene for i går inn skjema, og skriver på et innlegg til hjemmesiden. 10:45 fyrer jeg opp Webastoen, for å koke ut de to som sover og få litt tørk i båten.

Det hjelper på begge deler, for temperaturen i båten stiger fra 19 til sommervarme 24 grader og 12 er vi ferdig med frokosten, egg, bacon og tomatbønner + te. Men ute høljer det ned, og det har det gjort siden i går. Hos Kathrine i Stokke, som jeg snakker med ved 11-tiden, var der sol i hele går, men nå begynner det å regne der også. 14:20 har jeg lagt inn et reisebrev på hjemmesiden og skal prøve å få liv i TV’n. jeg får til NRK, men TV2 får jeg ikke inn. Etter å ha snakket med Riks-TV, oppdaterer de boksen og ti minutter senere er det ok og jeg får med meg dagens Tour de France. Etter en del Partymix, lager jeg meg litt lunsj klokke 15:45 er det bare meg som spiser og jeg får i meg, og det blir smøremat.

Da vi kom ned i Katrina før avgang fra Solnes, lå det en lapp i båten, der det sto at fortøyningene skal ha kause i den enden som er festet tilbrygga med sjakler, så nå sitter jeg og spleiser inn kauser i to tau, alt kjøpt inn i Strømstad. I dag har vi tenkt å ta turens først bad, så jeg vipper ned badetrappen og står med bena på øverste trinnet på stigen. Vannet kjennes kaldt ut, og når jeg ser på termometeret, så viser det bare 14 grader. Da tar jeg et stag opp og er oppe på plattingen, der det blir en dusj i stedet. Middag blir det ved 20-tiden, og det serveres to sorter danske pølser med stekte poteter og salat.

Ulv …… ene venter på pølser

… pølsene

Så kan dere spørre hvorfor vi ikke har flyttet på oss i dag: mye vind langs Sørlandskysten. Etter det forrige strekket er det deilig med en dag, med en båt som ligger rett.   Jeg får også med meg litt fotball, Tromsø – VIF, med hjemmeseier. Vi ser på nyheter, før det er i seng 23:30

0 kommentarer til “17. Juli. Søndag”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar