20. Juli. Onsdag

Vi våkner 07:55 og gjør klar til avgang som blir et kvarter senere i solskinn, og vi er rett øst av Risøybåen 08:21, der seilene er oppe og vi kutter motoren.

Fem minutter senere er også Code-0 rullet ut og vi seiler i 3 - 4 knop i den svake vinden, og vi har følgende passeringer nordøstover: Nordre Kaupang 08:47, Blyreva 09:11. Da er det frokost for Erik og meg, og jeg spiser smøremat, mens Gunnar spiser rester av spagettimiddagen litt senere.
Så er det Leikarhausen 10:15 og Lyngholmhausen 10:15 som passeres, og 11:16 jibber vi til babord rett vest for Mefjæra. Der legger vi kursen rett inn fjorden. Tre kvarter sener er ikke farten noe å skryte av, så vi fyrer opp Volvo’n og pakker seilene.
13:24 er vi i havn på Solnes, der Kathrine står på brygga og tar imot oss. Etter at de nye fortøyningene er festet og jeg kommer meg på land, oppdager jeg at vi ligger i feil bås, 340. Men 14:00 har vi med motor og forhaling på et kvarter forflyttet Katrina til bås 344.
En halv time senere er matrester og bagasje i land og vi kjører opp til gården, etter en vellykket seiltur Skagerak rundt.

1 kommentar til “20. Juli. Onsdag”


Skriv en kommentar