Ny tur til St. Lucia

 Denne siden vil ligge som det første du kommer til på hjemmesiden, så seilturer frem til vi drar vi ligge under denne.

Kaatrina klar for ny tur

Endelig kommer det litt nytt på hjemmesiden til SY Katrina.
Etter at vi kom hjem fra Karibien i fjor sommer, ble Katrina liggende lenge i båsen i Oslo Motorbåtforening, uten å bli brukt. Vi hadde nok å gjøre i Stokke, dit Kathrine flyttet, mens jeg seilte hjem fra Karibien i mai og juni.
Men, så her det skjedd. Katrina skal ut på ny tur til Karibien, så sant helsa holder. I vinter fikk jeg forespørsel fra Kristian, om jeg vil ha en tur til over dammen. Han og kammeraten Andras kunne tenke seg å være med, og det i et helt år. Men etter som tiden har gått, har det begrenset seg til fire måneder, og da med start fra Las Palmas i november. Da var det å finne noen som vil være med på resten av turen. Kathrine vil ikke være med over havet, men gjerne på kortere strekk. Det har løst seg sakte men sikkert, og det er flere som teller på knappene.
Når vi er kommet oss over i varmen, vinteren 2012/13 kommer Kathrine over til Karibien, reiser sammen med Christine og familie. Sistnevnte har snakket med Line og Stein Olav, som også har tenkt seg over. De to familiene skal leie en katamaran og seile sammen i noen uker, og vi skal seile i kjølevannet deres. Når så de fleste av disse reiser hjem til Norge, blir Olav og Jacob igjen og kommer om bord til oss. Sammen skal vi tre, hvis ingen andre også melder seg, seile Katrina hjem til Norge. Jeg regner også med at det blir mange som stiller opp i Las Palmas, for å vinke oss av gårde, når starten i ARC’n går i slutten av november 2012.
Inntil vi skal dra ut på den turen vil jeg skrive litt om seilturer i Norge i år og etter hvert legge inn bilder fra seilturen hjem fra St. Lucia.

3 kommentarer til “Ny tur til St. Lucia”


Skriv en kommentar