Lauversvoog

Hera ser ut til å kooose seg  Kråka har det også fint

Også 16. juli var en strålende sommerdag i Nederland, med bading i grumsete ferskvann mens vi ventet på broåpninger og jollekjøring på de minste av oss. Vi valgte å stanse i Dokkum, som vi hadde fått anbefalt av EmBlem, før vi satte kursen for Lauversvoog, denne siste kanaldagen før vi på nytt skal ut i Nordsjøen. Staande Mastroute og kanalene har absolutt har vært en minneverdig start på en litt annerledes sommerferie.  Oppsummert kan vi vel si at tre rolige kanaldager er nok for utålmodige sjeler, og at vi nå ser frem til åpent hav og blått, klart vann. Lauversoog er en liten marina og fiskehavn helt ut mot havet, hvor vi igjen er avhengig av å beregne tidevannet for å få utnyttet fordelen av medstrøm. Hvis værmeldingen ikke hadde vært på vår side, kunne vi ha valgt å fortsette Staande Mastroute videre til Groningen, men da hadde vi hatt en betraktelig lengre vei (vestover) ut til tyskebukta. Vi nekter å la en begredelig trådløs internettdekning legge en demper på stemningen i Mango, og gleder oss stort ved tanken på at vi har nesten tre uker igjen med deilig, avslappende sommerferie.

.Litt usikker på hva Lina har sett i ferien..  kryssende jernbanelinjer

1 kommentar til “Lauversvoog”


  1. 1 Hanne

    Så morsomt å følge bloggen igjen. Det ser ut som dere har hatt en kjempefin tur og så heldige dere har vært med været da. Det fortjener dere virkelig. God tur videre. Vi koser oss hjemme i Poway og gleder oss til 12 dager på Kaui fra mandag av.

Skriv en kommentar