Kielkanalen og Laboe

Kielkanalen IKielkanalen II kl 06.00 den 20. juli tuslet en småsliten Mango ut av havna og videre vestover i Kielkanalen. En smørblid morgensol gjorde det enklere å gni søvnen ut av øynene. En motorisert ferd gjennom Kielkanalen er strengt tatt en ren transportetappe, uten landfaste høydepunkter. Rekken av store skip som daglig strømmer gjennom den 55 nm lange kanalen, gjør at man må følge med hele tiden. Kielkanalen ble likevel en hyggelig og avslappende opplevelse, takket være et tilsynelatende stabilt høytrykk som har smilt til oss store deler av ferien.

Barolo lå og ventet på oss i havna Laboe, hvor vi kombinerte et kort gjensyn med våre danske langturvenner med en siste proviantering i tysk farvann. Laboe var et hyggelig lite tettsted i Kielerbukta, hvor barna også fikk tatt en tur innom stranda.

Morgenstund er tull i grunn

0 kommentarer til “Kielkanalen og Laboe”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar