04.Juli, dagen før avreise og farvel

Da nærmere det seg avreise, det står fortsatt noe igjen, men håper å få dette ferdig på mandag. Vi vil være klar for avreise fra vår hjemmehavn mandag 5. juli ca. kl. 18:00.

Vi vil da sette kurs direkte mot Sæby i Danmark ca.130 nm. I mellom all løpingen, bæring og montering har vi også tatt farvel med familien vår. Det var hyggelig og noe trist, for noen av dem, vil vi ikke treffe igjen før om et år. Vi har båret ombord klær, mat, verktøy, bøker og ting som en” bare må ha” og fortsatt flyter båten. Lagt ut noen bilder fra helgens begivenhet.

100704-047.JPG

100704-045.JPG

Først var det familien Fjæreide som kom for å ta farvel.

100704-043.JPG

Noe trangt og det satt folk over alt, så ble intimt og trivelig.

100704-046.JPG

Søndag var det familien Pettersen sin tur.

100704-101.JPG

Her er familien Fjæreide - Pettersen samlet for å bli tatt bilde av. De tre eldste vil komme over og være sammen med oss fra midten av Desember til begynnelsen av Januar. Vi ser frem til å være samlet for å ferire jul i sammen.

100704-086.JPG

Øverst fra venstre: Kim Henning, Tonje, Jeanette, Marit, Bjarne, Elise og Daniel. Vi er nå klare for reise på vår tur.

 

.

4 kommentarer til “04.Juli, dagen før avreise og farvel”


 1. 1 Ellen

  Vi ønsker dere en riktig god tur alle sammen. Gleder oss til å følge dere på denne supre hjemmesiden.

  Hilsen oss i Sterner AquaTech AS

 2. 2 svein andersen

  hørte om turen idag.lykke til fra oss på oseberg gård.jeg skal følge med. skal på fisketur utenfor andøya imorgen elsker havet.

 3. 3 Gunn Heidi Horgen Gulliksen

  Gratulerer med dagen den 6. Marit! Om ett år er du hjemme igjen så vi kan feire dine runde år - og gjett om vi skal feire deg!! Vi ønsker dere lykke til på ferden og er sikker på dere får mange opplevelser, forhåpentligvis blir de fleste positive. Ser at første stopp er Danmark, men vi følger med dere og holder kontakten underveis. Mange hilsen Gunn Heidi og Ragnar

 4. 4 Anita Fjæreide

  Gratulerer med dagen tante Marit.
  Hilsen fra oss på Horgen

Skriv en kommentar