05. Juli, mandag kveld, reisen er i gang

Da er vi i gang og kursen satt mot Sæby. Tidsskjem vårt sprakk så vi gikk først fra havnen kl. 21.30. men nå er vi igang og ser frem til å møte Arne og Ragnhild med familie som allerede vil være i Sæby ved vår ankomst.

Det var møtt opp familie, nabobåter og nabo i havnen for å se oss vel avgårde. Det er trivlig å se at så mange allerede har fulgt oss på vår hjemmeside. Vi regner med å ankomme Sæby havn i morgen ettermiddag.

Mannskapet på SY Rikaros tar farvel

100706-004.JPG

Vår kjære Naboer Espen, Gunn og Sofie ønsker oss god tur

100706-003.JPG

Vi ser oss tilbake til Åsgårdstrand

100706-017.JPG

Roen begynner å senke seg, hva skal vi oppleve og hva vil vi se. Tankene går tilbake til dere alle der hjemme, vi vil savne dere.

100706-023.JPG

9 kommentarer til “05. Juli, mandag kveld, reisen er i gang”


 1. 1 Jan Helge

  Hallo ja.
  Da er dere igang. Det blir gøy å følge med dere. Ha en flott dag i dag!!
  Hilsen JAn Helge og Anne Grethe

 2. 2 Bård G

  Hei og god tur,
  Godt å se at dere er i gang. Bjarne, du så litt hektisk ut i går. Lurer på åssen jeg blir selv hvis dagen er der. Tove sa da vi forlot deg i går; “Yesss, det bare MÅ bli tur på oss også”. Gjett om jeg har henne på gli da.
  Bård G

 3. 3 Svenn

  Ja, da er det store prosjektet igang. Vi ønsker dere alt godt på turen og gratulere med dagen til Marit ! Dere får hilse Mila’s når dere treffer dem ! Vi treffer dem vel noe senere tenker jeg. Hils hele mannskapet, og vi følger med !

 4. 4 Kari-Anne

  Godt jobba og god tur. Vi sees :)

 5. 5 Ole Petter

  God tur til dere alle, lykke til !

 6. 6 Agnete og Tore

  Vi fikk vinket adjø og lykke til ved Slagen i går kveld. Vi måtte dessverre vende nesa tilbake til havna. Vi ønsker dere en uforglemmelig reise :)

 7. 7 Kikke og Per Aage

  Hei på dere og gratulerer med dagen Marit. Skjønner av bildene at seilasen nedover var bra. Litt lite vind for dere tenker jeg. Bjarne liker vel kuling bedre!! Kos dere videre, så følger vi med på den fine hjemmesiden deres.

  Hilsen Kikke og Per aage

 8. 8 Hasse og Marion

  Hei på dere!

  Ha en kjempefin tur!!

  Hasse og Marion

 9. 9 Keydrick

  A good many vallbaues you’ve given me.

Skriv en kommentar