14. Juli, vi seiler fra Anholt

Vi tok farvel med familien Mila i Jan Van Gent som har fulgt oss en uke. Det har vært en hyggelig så det var litt vedmodig å ta farvel. De har leid båt i Karibien for å seile med oss i julen som vi ser frem til. Vi gikk fra Anholt havn kl. 18:50 og med vind på melding SØ mellom 7-8 m/s og en båtfart på 8.1 kn fosser vi mot målet. Vi ankom Kl. 22:20 og 28 nm var tilbakelagt.Takker for alle tilbakemeldinger som vi har fått, det er veldig hyggelig å få repons på det en skriver.

bilde.JPG

6 kommentarer til “14. Juli, vi seiler fra Anholt”


 1. 1 Arild Blom

  Hei Bjarne og fam.
  Dere har fått føle været nå.Men dere og båten tåler vel endel.
  God tur videre.Vi følger med.
  Arild

 2. 2 Svenn

  Da får dere ha god tur videre alene. Dere treffer vel andre ARC seilere etterhvert tenker jeg. Det stod forresten en artikkel om seiling på kanalene i Nederland i det siste seilmagasinet (ligger på seilmagasinet.no) Vi drar til Finnøya i ettermiddag. Jeg får ikke fulgt med på denne siden på en stund(3 uker, har ikke pc i båten vi vet du), men kommer sterkt tilbake. Hils alle !!!

 3. 3 Kåre

  Dere har en flott hjemmeside og er gode til å legge ut informasjon om hva dere opplever. Ser ut til at dere har fått med dere mye allerede. God tur videre.
  Hilsen Pia og Kåre

 4. 4 Egil Jonassen

  Det er kjempekoslig å følge dere og det er ei flott hjemmeside dere har. Vi ønsker dere alt godt på turen og dere er i våre hjerter.

  Beste hiløsen fra Tullen og Egil

 5. 5 Bjørghild

  Koselig å snakke med deg i dag og høre at dere har det bra, det fremkommer jo også av denne flotte blogg/hjemmeside. Håper virkelig dere fortsetter å skrive for det er artig å følge dere !
  Her er alt “under kontroll”, jeg har fått første utkast til filmen, den er veldig bra, du skal få den på mail når alt er klart.

  Tom hilser !

  Hilsen til dere alle fra Bjørghild

 6. 6 Jan Helge Deila

  Hei!
  I morra drar vi nordover, men hvis det er noe internett oppi der så kommer vi til å følge med dere. Vi tar i hvertfall med pc.n.Det ser ut som dere har det fantastisk bra. Kos dere og god tur videre!!
  Hilsen Deila’s.

Skriv en kommentar