16.September, Oeiras Marina

Vi kom hit mandag den 13. september og her blir vi liggende til i alle fall til søndag 19. september om mulig lenger. Det har skjedd mye siden siste lesebrev, noe som vi snart skal skrive mer om. Men det har dukket opp noe uforutsett som vi desverre ikke alltid har kontroll på. Vi ombord i SY Rikaros har det bra og alt går vel, men vi ville bare skrive noen ord her om at det kommer to leseinnlegg til i løpet av noen dager. temaene på innleggene er. “Nazare den hvite by” og ” skipperen,  bare en mann”.

6 kommentarer til “16.September, Oeiras Marina”


 1. 1 Svenn

  Til alle som følger med på denne siden. Bjarne har pr tlf bedt meg legge igjen en kommentar om at alt står bra til i Rikaros, og ingen trenger bekymre seg for mannskapets ve og vel. Bjarne fikk en akutt mageinfeksjon, men denne er nå under kontroll, og han er på messe i Tyskland. Ellers vil siden bli oppdatert så fort han får anledning !

 2. 2 Gunn Heidi Horgen Gulliksen

  Uff da Bjarne, dette hørtes ikke godt ut. Ønsker deg god bedring og håper formen er snart tilbake. Ønsker resten av mannskapet et godt opphold der dere befinner dere og en rikgtig God Helg!

 3. 3 Arne

  Godt og høre at alt er bra

 4. 4 Kari-Anne

  Hei på dere
  Håper dere har det bra. Har fått nyss om at det er kommer flere norske båter til Oeiras. Tenker mye på dere og at det kanskje ville bli litt ensomt for Marit når Bjarne var opptatt med jobb osv.. Vi sees om ikke annet så på kanariøyene :) Hilsen Per-Arne og Kari-Anne

 5. 5 Rolf

  Ja ja, ukrutt forgår ikke så lett! regner med at en tysklandstur etter sykehusopphold gjør susen. Håper dere ellers er “i rute”. Hilsen fra oss i Sfj.

 6. 6 Kjærsti

  Håper du ikke føler deg altfor ensom Marit. Eller er skipper’n på plass igjen? Det er fredan’ og et glass vin er vel på sin plass?
  Jegeren min har reist på jakt idag. Elg. Har ikke tømt fryseren fra ifjor, men skal vel få ryddet litt plass.
  Så nå er det Live, meg og bikkja. Og høststormene…. Men, værprognosene er bra, jeg har kjøpt meg ny bikini idag. Optimist? Vel, vi skal til Thailand igjen i november.
  Ha det bra alle sammen. Kos dere i varmen. Klem fra Kjærsti :)

Skriv en kommentar