25.Oktober, mot Lanzarote, en dag under seil

Det første døgnet har vi hatt god vind fra NØ mellom 10-14 m/s. Bølgehøyden har hatt et snitt på 3 meter. Det har vært oppholdsvær den meste av tiden. I skrivende stund etter nøyaktig et døgn har vi tilbakelagt 180 nm, dette med snitt på 7,5 kn. Vi har nå ca 100 nm igjen og regner med å ankre opp kl. 05:00 lokal tid. Svigemor, som normalt er svært pratsom, har vært litt mer stille i dag og kanskje litt fraværende. Skipperen er usikker på om det er sjøluften, eller at hun er betenkt på at hennes datter skal over atlanteren. Skipperen regner med at hun kvikner til igjen og er i form til å erte skipperen litt igjen.
Vi merker alle at vi har hatt en periode i land. Selv skipperen syntes det er tungt å sitte her å skrive, det velter seg litt i magen. Stemningen er god selv om kokken har streiket. Men vi var alle takknemlig da vi fikk servert knekkebrød med kaviar litt uttpå ettermiddagen. Vi sender ingen bilder da dette går over satelitt telefonen og det er kanksje like greit da mannskapet ser litt pjuskete ut i dag. Alt vel ombord.

2 kommentarer til “25.Oktober, mot Lanzarote, en dag under seil”


  1. 1 Bjørghild

    litt “rufsat i pelsen”.. det går nok fort over for en langturseiler !
    God bedring og god tur videre !

  2. 2 Arne

    Noen ferdig marinerte kylling lår er tingen når kokken streiker og
    kroppen igjen skal tilpasses sjøgang.

Skriv en kommentar