2. Januar, farvel til “ungdommene” og familien Mila

Det er nå nytt år og vi har vært på tur i 6 mnd. Etter 16 dager med liv og latter ombord, skulle de tre eldste barna mønstre av Rikaros. Familien Mila, som hadde vært med oss mesteparten av tiden med båten ” Out of Sight” skulle også reise samme dag. Vi hadde en koselig avslutning kvelden før og tiden hadde gått så alt for fort. De eldste barna hadde virkelig trivdes sammen med oss og vi med dem. Det ble mange klemmer og koser blandt oss alle før avreisen. Skipperen var heller ikke helt i form den dagen, stemmens hans var litt grøtete og solen sved i øyene da vi tok farvel. Elise og Daniel klamret seg til sine søsken gjorde det ikke lettere for oss “voksne” ombord.
Det var trivelig og imponerende at familien Mila valgte å komme på denne tiden og ta del i vår verden over her. Arne og Raghild beskrev at de kom nok en tid som ble veldig hektisk for oss langtur seilere. Vi hadde ikke “landet” ennå når de ankom Rodney Bay. Det var stadig nye båter som skulle taes i mot. Vi hadde den store julaften på Bequia , som skipperen engasjerte seg noe i. Det hadde vært mye “mimring” om seiling den siste tiden og om nye sommerturer
Vi fra SY Rikaros vil takke våre eldste barn og familien Mila for at dere gjorde disse dagene spesielle for oss ombord. Ser fram til å møte dere alle igjen til sommeren.

Grenada 006.JPG

Grenada 011.JPG

1 kommentar til “2. Januar, farvel til “ungdommene” og familien Mila”


  1. 1 Arne

    Vil takke for en hyggelig tid med dere også, gleder oss til og seile sammen med dere i hjemmelige farvann til sommeren. Hils til kjente i fra oss

Skriv en kommentar