Siste stopp innafor slusene

Fra ovenKort tur ned til Willemstad der vi no orienterer oss i forhold til kva vi må ta hensyn til i forhold til tidevatn og strøm i morgon. Planen er å gå til Zeebrugge i Belgia. Då er vi ute i havet igjen, og slepp å tenke på bruer og sluser med opningstider.

HamnaVindmølleWillemstad er ein veldig idyllisk plass, med alt det du forventer av Nederland. Vi skulle gjerne ha brukt meir tid i gatene her, men har blitt utfordra i bilspel av gutane i EmBlem. For ikkje å gå på eit suverent nederlag treng vi kvelden og natta til å trene… Berre synd det einaste spelet vi har er kabal på PCen. Vi satsar på at vi får drilla fingrane nok på det til at morgondagens kamp skal gå greit ;-)

Uheldig kar…Arnt var nyfiken på kva ungane såg gjennom vindauget, så han prøvde seg på døra… blei våt gitt!

0 kommentarer til “Siste stopp innafor slusene”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar