Klare for havet!

Da er det bare timer igjen til vi legger utpå. Vi er spennte, men føler vi har kontroll. Båt og mannskap er klare for det store hav :-)

LasPrimas og Tempest klar for karnevalDe siste dagene har det vert travel aktivitet i Las Palmas. 250 båter som skal klargjør for et tre ukers havkryss. Vi har festet fra oss, bunkret opp og klargjort båt. Etter kvart som datoen har nerma seg har også den mentale forberedelsen begynt. Som kaptein lengtar eg no etter å komme i gang og få føle på at alt fungerer også ute på havet.

Vi låg tungt i vannet med alle ombordHeile gjengen samla på bryggaUtruleg nok dukka det opp 11 tanter og onkler på kaia for å ta farvell med oss. Heilt fantastisk, vi er, og har alltid vert, glad i slekta vår, men dette hadde vi ærleg talt ikkje venta skulle skje. Tusen takk for at dere stiller opp for oss, det er godt å føle at man har mange som er glad i en!

Eg fekk eit teikn på at eg begynner å bli ein sentimental gamal mann, når onkler og tanter dukka opp låg klumpen tungt i halsen, når de tok farvell måtte eg lufte meg litt og felle en tåre i skjul. Det skjedde igjen når Arnt forlot skuta. Det har vert avtalen heilt frå starten av at Arnt skulle mønstre av før krysset, for så å returnere igjen i Karibien. Det var likevel tungt når han gikk bortover brygga. Vi har reist i lag sidan Oslo, og utan Arnt hadde ag aldrig komt meg ned hit med båten. Nyt dagane heime bror, så sees vi igjen.

No loggar eg av for nokre veker, men følg med likevel. Vi oppdaterer kvar dag også frå havet. På kontaktsiden kan dere se korleis vi kan kontaktes, meldingar på Satellittelefonen og helsingar på bloggen er dagens høgdepunkt utpå der, så skriv og send meldingar!

6 kommentarer til “Klare for havet!”


Skriv en kommentar