Back in Bequia

Vi er tilbake i Bequia. Musikkfestivalen starter i dag, og vi er klare :-)

CaptainFirst MateCrew

Bent i full gang med utretting av skaden som russaren forårsaka.Heilt brukbart, held nok iallefall heim at.Vi har i dag hatt ein liten arbeidsdag (igjen, det er slit å vere på langtur ;-) ) Rekkestøtter er umogleg å få tak i her, så vi har retta dei midlertidig og satt alt på plass igjen. Det vart faktisk så bra at vi tenker det holder iallefall til vi er heime igjen. Ellers har vi vert hos seglmakaren og bestilt trekk til å ha over vindauga om natta, slik at dei kan stå opne sjølv om det regnar.

Nybada og klar for musikkfestival :)No sit vi og nyter solnedgangen med ein liten rompunch :)Etter litt om og men med ankring i dårleg haldebunn har vi enda opp i bøye. Mystique, som eig bøyene, informerte oss samtidig om at den årlege musikkfestivalen startar i dag. Det er vist fullt liv på land frå klokka åtte og utover natta, så då var det berre å hive seg i “dusjen”. No luktar vi reint og pent, og gjer oss klare til fest. Ein rompunch og ein solnedgang skulle vel vere ein god start?

5 kommentarer til “Back in Bequia”


Skriv en kommentar