St.Lucia, dykking og båtpuss

Sten og Bent brukte ein dag på å bli med på dykkesafari. Dyktig guide.Bent inviterte oss på avskjedsmiddag. Nydelig hummar. Kjekt at du kom og blei med oss nokre veker Bent!Så var vi tilbake der vårt karibiske eventyr starta. St.Lucia, nærmare bestemt Rodney Bay. Det var unekteleg litt rart å komme inn igjen i ein marina som hadde forandra seg frå å vere ein stor festivalmarina, til ein stille og roleg familiemarina.

Det er her vi no har tatt farvel med Bent som har vert med oss dei siste vekene. Men vi rakk først å få han med på ein fantastisk dykkedag nede ved Pitons. Den største dykkeopplevinga her nede so langt, vi såg masse fisk og murener, og svømte rundt og under korallformasjonar som var ganske spesielle. Har desverre ikkje undervannskamera, men det står høgt på ønskelista! Dagen etter inviterte Bent oss ut på hummar som ein avskjedsmiddag. Vi takkar for besøket Bent, det har vert gøy å ha deg med!

Her heng Tempest i krana og blir spylt. Bent hadde skrapa båten godt under medan den låg på vatnet, så det blei ein enkel “vårpuss”Tempest, blid og nøgd, og klar for 6 nye mnd med eventyr!Så var vi aleine igjen, og det var på tide å få shina opp Tempesten litt under vasslinja. Vi heisa båten opp på torsdag, og ut att på fredag. Gjorde alt arbeidet sjølv, og Tempest var nøgd med resultatet :-) Vi hadde kvia oss litt for båtpuss i 30 grader, men det gjekk egentleg veldig bra. Fredag var faktisk den mest overskya dagen vi har hatt her nede so langt, så det passa jo fint.

Propellen etter 6 mnd i sjøen.Propellen etter eit døgn på land. Puss puss så får du ein suss….Sjekk forresten før og etterbildene av propellen, det er gutta som kan pusse det ;-)

No har vi gått inn at i marinaen. I morgon skal vi pusse og shine vidare slik at Tempest vert fin og klar til å ta imot Renate, Silje og Sara som kjem for å bli med oss ein månads tid. Vi gler oss!

9 kommentarer til “St.Lucia, dykking og båtpuss”


Skriv en kommentar