Deep Bay og vrakdykking

Tempest og LasPrimas parankrer i Deep BayLang fin sanstrand i svømmeavstand fra båtane.Gammalt nedlagt fort som i sin tid forsvarte byen St.John.Vi gjekk opp til Deep Bay for å snorkle i klart vatn. At det i tillegg ligg eit gamalt vrak inne på grunna her er ein ekstra bonus. Flott lang strand, palmar og eit gamalt fort som man kunne spasere tur på.

Bjørnar (LasPrimas) svømmer igjennom hol i skipssida.Cecilie (ho med vannskrekk) tar undervannssalto!Tempestkapteinen inspiserar skutesida.

Vi testa jo sjølvsagt undervannskamera som Henrik hadde med seg, men vi må trene oss litt før det blir perfekt. Masse uklåre bilder, men nokon vart jo ok også.

Vi er litt i tvil om kva vi gjer no. Det er meldt nordavind og opp til 4-5 meter norleg svell delar av neste veke. Det er ikkje ideelt for Barbuda. Skal ha eit lite “råd” med dei andre båtane i kveld, så legg vi nok ein god plan.

8 kommentarer til “Deep Bay og vrakdykking”


Skriv en kommentar