Norman Island

Stor gjensynsglede når LasPrimas dukka opp igjen. Vi para opp på felles bøye.Flytande norsk øy, Tempest, LasPrimas og Pigalopp.LasPrimas, Tempest og Pigalopp tar morgonbadet. Heilt grei måte å starte dagen på ;-)No kjem da seg her, betre enn vi har det no kan det vel knapt bli. Vi har god tid, ikkje noko stress, masse kjekke vennebåtar i området, klart vatn og ein undervannsflora som berre er heilt fantastisk! Dagane går med til snorkling og avslapping, slik skal livet levast. Vi ligg no i The Bithe, der vi deler moring med LasPrimas, og har Pigalopp rett bak slik at vi kan slenge tau over til dei og dra båtane hekke mot hekk. Veldig sosialt og fint, ikkje minst når Ann Kristin får det for seg ho skal bake sjokoladekake!

Stor ståhei når vi enno ein gong oppdaga ein Baracuda som la seg til under båten.Henrik hoppa uti og sto for fotograferinga. Majestetisk fisk som ikkje bryr seg mykje om oss.Til morgonkaffeien i dag fekk vi besøk av nok ein Baracuda. Stilig fisk som ikkje tar mykje notis av at vi hoppar i vatnet. Han gjetar flokkane med småfisk som svømmer rundt. Henrik tok på seg rolla som naturfotograf, og jumpa uti med kameraet parat. Blei nokre fine bilete.

Hulene vi snorkla i. Fantastisk område å tilbringe litt fritid i.Rett utanfor bukta her ligg det nokre huler i fjellet som man kan snorkle i. Fantastisk stad med massevis av forskjellige fiskar å sjå. Vi tok alle jollene utover, og hadde nokre fine timar i vatnet. Amor Fati hadde vert her før og lært seg triksa, så dei hadde med seg nokre brødsmular som vi lokka fisken med. Då fekk vi verkeleg oppleve følelsen av å symje rundt i eit akvarium!
Heile den norske armadaen ute på jolletur for å snorkle i grottene.Her ser vi Arnt innimellom fiskane. Det er verkeleg som å svømme i eit akvarium.Ein kul rød fiskHenrik i snorkleposisjonDet samla seg mykje fisk under jolla til Juno når AmorFati kasta kjeks uti.Rikeleg med fisk å sjå på

3 kommentarer til “Norman Island”


Skriv en kommentar