Jost van Dyke, Soggy Dollar Bar!

Anja med full kontroll over Tempest på veg frå Anegada til Jost van Dyke.Flott ankringsplass med svømmeavstand til stranda.Smilande glade seglarar tok ankerdrammen i land på Soggy Dollar Bar. Svøm inn, svøm ut.“Alle” har vel høyrt om Soggy Dollar Bar? Ikkje? Vel, på eit av dei flottaste kvite strendene i karibien, på øya Jost van Dyke, ligg baren der dei fann opp drinken Painkiller. Der er ingen plass å gå i land på, anna enn via stranda, så tradisjonen er at man tar med nokre dollar i badebuksa og svømmer inn. Det er grei skuring, utfordringen er når man etter nokre fantastiske Painkillerdrinkar skal svømme ut att…

Soggy Dollar Bar, kanskje den mest kjende på BVI. Her fann dei opp drinken Painkiller.Anja og Sten nyter livet i krystallklårt vatn.Vi har hatt nokre flotte dagar her, tatt oss litt Påskeferie vi og. Rett utanfor stranda ligg eit rev som beskyttar for svell, og vi har ankra opp på innsida med perfekt svømmeavstand til land. Vi koser oss maks, og har det veldig bra. Nyter dei siste vekene vi har igjen i karibien.

5 kommentarer til “Jost van Dyke, Soggy Dollar Bar!”


Skriv en kommentar