Oban - single malt :-)

Oban sitt destilleri ligg midt i sentrum.Tempestmannskapet samla på Oban destilleri.Dei siste åra har Oban whisky vert min absolutte favoritt, og det var med stor iver eg oppdaga at destilleriet låg midt i seglingsruta heimover. Vi måtte sjølvsagt ta ein stopp, og har i dag fått omvising i fabrikklokala.

Seglturen frå Crinan til Oban var ein fantastisk tur igjennom eit solrikt og flott Skotsk grønt landskap. Det var som eg sa, i det vi var ute av slusene snudde været! No er det sommer og sol, og vi nyter litt varme igjen :-) I Oban mønstra Anja på igjen, og Tempest har no den bemanninga vi kjem til å ha heilt til Florø.
Oban sett frå innseglinga i sørOban sentrumMasse fine bygningar i SkottlandVi gler oss no til å ta fatt på slusene i Caledonienkanalen. I morgon tidleg legg vi utpå igjen. Ikkje so langt i morgon, berre nokre og tjue nautiske opp til starten på kanalen.

“Watertaxi” til og fra marinaen ein gong i timen.Det er ingen marina på fastlandssida i Oban, men vi ligg i ein grei marina rett over bukta. Dei har eigen watertaxi som køyrer oss gratis til og fra sentrum ein gong i timen.

6 kommentarer til “Oban - single malt :-)”


Skriv en kommentar