10. Juni. Avreise fra Horta i morgen

Mango blir ønsket velkommen til Horta av Amor Fati, Barolo og EmBlem  Magnus maler en hilsen på veggenMagnus maler en hilsen på veggen  Jørgen tar finmalingen

Etter anbefaling fra Mads i “Frivind” har vi utsatt avreisen ett døgn. Det skal passere et lavtrykk med en kaldfront her i kveld. Vi hadde en koselig avskjedsmiddag med Amor Fati og Mango i går kveld, for nå skilles våre veier snart. Det blir rart og litt vemodig å si “på gjensyn” nå, for vi seiler til Irland, og Amor Fati og Mango skal seile til England. Både store og små har hatt det veldig koselig sammen, og vi takker for mange gode minner og felles opplevelser!!!
Vi har malt vårt EmBlem i marinaen her, så nå er vi klare for å dra fra Horta i morgen tidlig. Det er meldt fire dager med god vind fra vest, så får vi håpe at de siste fire blir like bra!

Vår hilsen i Horta Stemning på brygga  Siste natten med gjengen!!

Vi sender blogg med posisjon hver dag, men dersom det uteblir en melding eller to, er det sannsynligvis et teknisk problem med mailen som har skylden. Vi er imidlertid tilgjengelig på telefon: 00 88 163 163 1508.

Amor Fati på veggen  Mango  Magnus har egen hilsen!

362 kommentarer til “10. Juni. Avreise fra Horta i morgen”


Skriv en kommentar