15. Juni. Over halvveis!!

Nå er vi over halvveis!! Det har gått fort. Vi greide 163 nm siste døgnet. Greier vi å holde denne farten er vi fremme torsdag. Det skal holde hardt så vi regner med fredag. Værmeldingen ser fortsatt bra ut. Vi kommer til å ha fine vinder i to dager til, så vil vinden mest sannsynlig avta. Vi takker for innlegg på bloggen, men vi kan ikke lese dem på havet så send heller mail til emblem@mailasail.com. Akkurat nå lager Jørgen havregrøt til frokost, og Bente disker som vanlig opp med god mat uansett bølger. Vi har fortsatt kontakt med de 4 andre norske båtene som skal til England. Senere i dag må vi nok seile hver vår vei dersom vi skal komme frem til Irland og de til England. Det har både vært hyggelig og gitt oss alle ekstra sikkerhet å seile sammen.

516 kommentarer til “15. Juni. Over halvveis!!”


Skriv en kommentar