21. Juni. Kinsale-Dublin

Nå har vi vært tre døgn i Kinsale, og er klare for å dra videre til Dublin. Vi har slappet av og kost oss her. Kinsale er en sjarmerende by ,med mange fargeglade hus og små koselige restauranter og puber.

dsc01362.JPG  dsc01361.JPG  Kinsale YC

I går kom Las Primas. Etter hvert kom også customs med hund og ville sjekke båten. Det er få båter her, for nå stenger de havnen for alle som ikke skal være med i en stor regatta som de arrangerer her på onsdag.

Narko hund ombord  Alle hadde rent “mel” i posen

Vi ønsker å dra direkte til Dublin. Det er ca 170 nm. Vi har nå sett på kart og tabeller, og funnet ut når det er best å dra herfra med tanke på de sterke strømmene som er i Irskesjøen. Vi drar herfra kl. 14.00 og vil være utenfor Tuskar Rock ved 02.30 tiden i natt. Da vil vi få sterk medstrøm oppover kysten. Las Primas og Colin Archer drar også i dag.

541 kommentarer til “21. Juni. Kinsale-Dublin”


Skriv en kommentar