22. Juni. Dublin

Vi hadde en silkeseilas fra Kinsale til Dublin. Fin slørevind, helt flatt hav og nydelig vær! Vi så mye liv i havet, sel, delfiner og mange småhval. Vi brukte ett døgn på 165 nm. Vi la oss i havnen i Dun Laoghair, en stor havn litt utenfor Dublin.

dsc_0024-2.JPG dsc_0028-2.JPG dsc_0040-2.JPG

Første kveld spiste vi middag ute sammen med “Las Primas”, og dagen etter tok vi toget inn til hovedstaden. Etter å ha trasket rundt i byen en halv dag var vi rimelig slitne. Vi fikk med oss noen handlegater, og fikk kjøpt litt tøy til gutta, og så hadde vi lunsj i en kirke som var gjort om til bar og rastaurant.

p6230011.JPG  p6230017.JPG  p6230019.JPG

Der var det også grilling og uteservering, veldig koselig! Det var lenge siden vi hadde vært i en storby med så mange mennesker og biler, så da var det godt å komme “hjem igjen” i båten :-) .

357 kommentarer til “22. Juni. Dublin”


Skriv en kommentar