5. Juli. Halvveis over Nordsjøen!

Nå er vi over halvveis, og Nordsjøen viser seg fra sin beste side. Vi har strålende sol og tilnærmet flatt hav. Litt lite vind, så vi må bruke motor, men vi har heldigvis mye diesel med oss. Vi har sett mye liv i havet, spekkhoggere og delfiner. Vi blir aldri lei av å se delfinene hoppe og svømme rundt båten. Det er også gøy å se oljeboringsplattformene “live”. De ligger tett her, og det er også lett å forholde seg til dem om natten, fordi de står stille :-) . Det er stor forskjell på nattseilas her hvor det knapt blir mørkt, og lenger syd hvor solen går og legger seg tidlig, og står opp sent. Vi gleder oss nå veldig til å komme til Norge, og regner med å ankomme Mandal i morgen ettermiddag/kveld. Alt vel ombord!

337 kommentarer til “5. Juli. Halvveis over Nordsjøen!”


Skriv en kommentar