6. Juli. Mandal Norge!!

Denne overfarten var en fin avslutnings etappe. Turen over var på 385 nm., og tok i overkant av to døgn. Det var meldt mye vind og sjø i Nordsjøen fra og med tirsdag, så vi fikk det litt travelt med å komme avgårde.

dsc_0005.JPG  dsc_0036.JPG  dsc_0054.JPG

Det var en stor opplevelse å se Lindesnes fyr i det fjerne. Land i sikte, og denne gangen var det NORGE!!! EmBlem har siden vi gikk ombord i henne i Middelhavet sommeren 2002, tilbakelagt en strekning tilsvarende rundt jorden en gang. I Mandal ble vi overrasket av familien Strøm som hadde “gjemt” seg bak en holme i gummibåten for å “eskortere” oss inn i havna.

Fam Strøm møtte oss.  Hydra pyntet med fest flagg  Fam Støm hadde laget ny EmBlem sang

Der var det pyntet med gjesteflagg, og det ble disket opp med nykomponert EmBlem-sang, brusjetta og sjampanje. Vi hadde en hyggelig kveld med gode venner. Det er rart hvor fort ett år går. Vi er nå ved veis ende av vår store tur, men turen er ikke over, vi kommer til å leve lenge på de gode minnene….. Vi kommer nå til å seile rolig oppover Sørlandskysten, innom Sandefjord (Tangen) den 25. juli, og vi klapper til kai i Halsbukta på Nesøya kl. 16.00 den 1. august. Det blir ANKERDRAM for alle som har lyst til å komme. Håper vi sees…. Takk til alle dere som har fulgt oss på turen, og sendt oss meldigner på e-mail eller blogg. Det har vi satt stor pris på!

488 kommentarer til “6. Juli. Mandal Norge!!”


Skriv en kommentar