FAST MANNSKAP:

MortenMorten Berg (46) Jeg elsker å seile og har lenge drømt om en slik tur. Jeg er økonom og driver egen investerings- virksomhet, jeg bistår også investerings selskaper med finansforvaltning og styrearbeid. Jeg skal jobbe en del på turen, så jeg håper på god internett dekning der vi ferdes. Det er vanskelig å kombinere 100% permisjon med det å drive egen virksomhet. Jeg har tatt kystskipper (DL-5) eksamen med astronavigasjon for ubegrenset fartsområdet. I tilegg har jeg tatt “Generelt radiotelefonisertifikat” som kreves for bruk av HF/ SSB radio. Jeg har heldigvis også interesse for å “fikse” på båten. Det er viktig å være mest mulig selvhjulpen på havet.

BenteBente Berg (46) Vi kjøpte vår første båt da jeg var gravid med Jørgen, og de fleste ferier med pluss grader har familien tilbragt i båten. Jeg er jurist og har jobbet mange år i skatteetaten. Jeg har fått permisjon, og gleder meg til et anderledes år. Det var faktisk jeg som tok initiativ til denne turen, og Morten var ikke vond å be. Denne vinteren har jeg tatt Båtførerprøven sammen med Jørgen, så nå kan vi begge gjøre det meste ombord.

Jørgen M. Berg (14) Jeg går på Landøya ungdomskole og skal ha undervisning ombord i hele 9. klasse. Når jeg ikke seiler er jeg glad i å spille fotball og kjøre slalom. Jeg er også intressert i dataspill og fly, og har både fjernstyrtfly, og helikopter. Jeg har tatt Båtførerprøven og skal hjelpe til med navigering ombord. Jeg er for ung til å få utstedt beviset, men jeg greide eksamen så jeg får det når jeg fyller 14. Det gleder jeg meg til.

Magnus J. Berg (12) Jeg går på Nesøya skole og kommer til å være på reise hele 6. klasse. Det blir også skole ombord for meg. Jeg skal tilbake i samme klasse. På fritiden elsker jeg å spille fotball og kjøre slalom. Fotball kan jeg spille masse når jeg er på land, men slalom kan jeg ikke kjøre på ett år. Jeg er ikke like ivrig på datasplill som Jørgen, men liker å spille innimellom. Det blir rart og komme tilbake på trening synes jeg. Det blir hyggelig og seile med etappe mannskapet som jeg kjenner godt. Jeg gleder meg til å få besøk av venner og familie på turen.

“ETAPPE MANNSKAP”

sv400106.JPGErik Berg-Larsen: (Onkel Erik) og broren til Bente (Kanariøyene til St Lucia)

 

sv400107.JPGAtle Strøm: God venn av familien (Kanariøyene til St Lucia)

 

Dag Mustad: God venn av familien far med fra Bermuda til Azorene

dsc_0067-2.JPG   dsc_0133-1.JPG

BESØK PÅ TUREN:

Familien x Familien y osv.