4 Feb. Bequia

Posisjon 13:00.104N 61:14.585W

Tur og jobbedag

Jeg gikk meg en liten runde i byen, og kom innom en båtutstyrsbutikk som var til salgs. Hadde ikke prisen vært ublu hadde det slett ikke vært meg i mot å forsøke seg på noe slikt her nede. Jeg handlet litt grønnsaker på markedet, og ble selvsagt lurt igjen. Det jeg kjøpte kostet EC$15 så jeg ga mannen en 20-seddel. I stedet for å få igjen 5, ga han meg 6 bananer……slik er det hele veien. Du er en vandrende lommebok som det er om å gjøre å få mest mulig penger ut av.
Tilbake til båten og på med dykkerutstyret. Det var så mye gress under at jeg heller burde ha gått på med ljå før børsten. Etter 1,5 flaske luft var jobben gjort.
Rett innenfor der vi lå er det et lite rev. Det markerer nordenden av Lower Bay. Dybden er fra 0 til ca 2m. Vi har hatt flere turer hit for å snorkle. Det er jo en regel blant reisende at hvis man finner spesielle steder så er det “Dont tell”, men jeg gjør et unntak siden det antakeligvis bare er nordmenn som leser dette. Det er det absolutt beste stedet vi har snorklet hittil. En mengde fisk i alle regnbuens farger. Flere store hummere. Stor blekksprut. Grey Spotted morene og den vanlige svarte, samt noe som så ut som en sjøslange. Rart at dette lille revet inne i Admirality Bay har fått lov til å utvikle seg slik til tross for alle båtene som vanligvis ligger her.
Ut fra Escape

DSC_0113.jpg

DSC_0114.jpg

DSC_0121.jpg

DSC_0124.jpg

DSC_0127.jpg

DSC_0132.jpg

0 kommentarer til “4 Feb. Bequia”


  1. Ingen kommentarer

Skriv en kommentar