25 Mars. San Juan, Puerto Rico

Posisjon 18:27.692N 66:05.324W

Tusen takk for hilsener

Mange fine hilsener og ønsker om god bedring er mottat med stor takk.
Susanne syntes at det går veldig sakte fremover så vi dro avgårde til legen igjen i går. Vi troppet opp på legevakten på et stort sykehus, men der var det lang kø, så vi ble anbefalt å besøke en privatpraktiserende like i nærheten. Så vi gjorde, men han sendte oss bare videre til røntgenavdelingen. Etter å ha ventet et par timer der ble vi sendt tilbake til sykehuset. Legen ville ha en second opinion. På legevakten satt vi ytterligere noen timer. Vi maste og maste fordi røntgenlegen hadde snakket med spesialisten på telefon og han ventet oss. Ingen i resepsjonen snakket engelsk, så beskjeden om at vi var kommet gikk ikke videre. Etter en stund grep jeg tak i en forbipasserende lege og viste han rapporten fra røntgenavdelingen. Det viser seg at Sus i tillegg til kravebensbrudd har knukket to ribben på ryggen, hvor den ene har laget et sår på lungen. Dette såret er heldigvis i ferd med å gro. Det kunne han se ved å samenligne røntgenbildene fra Tortolla, som vi heldigvis tok med oss, med de nye. I tillegg har hun et brudd i bekkenet. Ikke rart det er vondt å gå. Etter 7 timer på diverse venterom ga vi opp og dro hjem. Vi fikk aldri snakket med spesialisten.
Vindinstrumentet var kommet. Jeg gjorde en midlertidig montering i går kveld, og heldigvis var det der feilen lå. Vindstyrke og retning kan nå leses av i cockpit slik at jeg slipper å få kink i nakken. Hadde det vært giveren måtte vi nok ha ventet en dag til. Det er mer styr å montere den i toppen av masta.
I dag tusler vi videre til Den Dominikanske Republik, nærmere bestemt Puerto Plata. En turistguide jeg kjøpte omtaler byen som lite sjarmerende, så vi har ihvertfall ikke høye forventninger. Turen tar et par dager og det er meldt rolige vindforhold.
Her vi ligger ser vi El Mar i den andre marinaen. De skal gå til den samme byen nå på morgenen. Vi hadde noen hyggelige timer sammen med de i forgårs. Gleder oss til å møte de igjen.
Ut fra Escape

4 kommentarer til “25 Mars. San Juan, Puerto Rico”


Skriv en kommentar